Thursday, April 5, 2012

Tips : Cantikkan Bahagian Kaki




Hoola hoola suma! Korang mempunyai masalah rekahan pada tumit  dan tanda gelap pada buku lali? Jangan risau, korang boleh try petua ni. Baca بسم الله الرحمن الرحيم dulu. Korang ambik kacang panjang dan potong. Kenal ke yang mana satu kacang panjang?
 
Haa, yang ni. Aku dah tunjukkan gambar tu. Penat aku curi dari Uncle Google. Pasni, jangan pulak korang bantai kacang selain dari kacang panjang. Melalut dah

Ok, lepas potong kacang panjang tu korang terus pergi bilas then gosokkan pada buku lali. Biar sampai kering pastu ulang balik-balik. Jangan malas. Jangan lupa bilas kaki tau! 




p/s : Thanks to Biiya sebab sudi buat entry khas untuk Cik Adieb . Terharunya aku, sobsobsob ( sambil lap air mata yang tak kuar-kuar ). Jom ramai-ramai terjah blog dia. Klik sini. Peace :D




^_^




6 comments:

  1. Thanks letakkan saya dalam bloglist
    Hanif blog bloglist
    Check It Out!!!!
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad

    ReplyDelete
  2. bii ya nak cuba la...bagi tmbah cantik kaki nea~ ahha~ ^^,

    ReplyDelete
  3. hi..!
    jom baca entry baru pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

    tq :)

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb