Sunday, April 15, 2012

Pujilah Diri Sendiri Sebelum Memuji Orang Lain





Prinsip aku, " Pujilah Diri Sendiri Dahulu Sebelum Memuji Orang Lain ".

Entry kali ni aku just maw tayang gambar-gambar aku yang sangat kontrol comel. Sebelum tu, kalau mau muntah hijau atau merah... dipersilakan... muahahaha


Motif gamba : sorok muka yang kontrol comel tapi cute

Aku lebih suka bergambar ramai-ramai dari sorang-sorang sebab... sebab akan terserlah kecomelan aku, hehehe. Perasan maw mamposss tapi betollah


Aku sebenarnya jealous dengan spect mamat di sebelah aku tu. Aku pakai spect ni pun just maw cover mata sepet aku yang comel tue :D



Yang ni, orang sebelah aku lagi comel 






Yang ni memang aku kontrol. Alala, kantoi x pakai lencana skola. Dasar wazirah x bertauliah~



Tekalah yang mana satu aku? 

Ok , bubye :D




^_^







9 comments:

  1. ala comel nye
    beso nye gambooo
    teserlah kecomelan:)

    ReplyDelete
  2. adiebbbb .. aku tw tu yg gambar last . d bukit tengkorak kan? d semporna? ahaaa .. aku kenal tu tampat .. ngee ~

    ReplyDelete
  3. alololo.. tomeynye budak2 skolah.. hehe

    ReplyDelete
  4. betil tu..kalau xpuji diri sendiri siapa lagi kan..

    ReplyDelete
  5. hi.. jom join segmen pka nak..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. tag kamu...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

    ReplyDelete
  7. Comel2~ :)

    Jom join :) banyak hadiah menarik.. http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2012/04/giveaway-1st-anniversary-blog-eyryn.html

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb