Thursday, April 5, 2012

Lelaki Rapi Diri = Lelaki Lembut ?






Pelik bila lelaki mula jaga penampilan diri? Perlukah lelaki juga merapikan diri, seperti wanita yang sentiasa mahu kelihatan anggun dan menawan? Apa sebabnya lelaki juga mahu merapikan diri? Mungkinkah ia merupakan satu ciri lelaki lembut?

Apa pulak pendapat korang?



^_^



10 comments:

  1. tak salah rase nye.. cuma jangan keterlaluan dah r.. kalau hasilnye, kelihatan cam pompuan.. lain dah tu..

    ReplyDelete
  2. ehh xlah..husband charm pon jaga kulit..jaga muka...siap krim bagai..ujong2 mnggu siap ajak wat facial sesama..ok je..garang lg ada..

    ReplyDelete
  3. Terpengaruh dengan KOrea kot. Hehe

    ReplyDelete
  4. hehe , cik adieb , rasa2 sekarang nih lelaki kuat menghias diri ,

    tapi still x melebihi pompuan , ada yang nak menambahkan keyakinan diri , dan ada jugak atas sebab2 lain ,

    dan xsemua yang merapikan diri tuh lelaki lembut , tapi x dinafikan jugak ada mereka ini lelaki lembut ,

    macm2 sekarang nih , tapi yang jelas , saje n nak sruh orang puji . hahaha . bukan saya tuh , saya kalau nk keluar rumah pakai deodoran + gel rambut + minyak wangi , that its . hehe ,

    p/s : 1'st komen panjang2 , hehe :DD

    ReplyDelete
  5. bukan lembut, tetapi lelaki mcm tu, maskulin..

    ReplyDelete
  6. Salam kenalan,
    sebenarnya lelaki yang menjaga penampilan diri bukanlah lelaki lembut..ia dipanggil lelaki metroseksual, dimana mereka ini sering kali menitikberatkan penampilan, kekemasan & kebersihan..bg NAL ianya sesuatu yang baik lah sebab tak salah untuk seseorang itu menjaga penampilan diri, kekemasan & kebersihan..ada juga yg selalu ke pusat2 rawatan seperti rawatan kuku & sebagainya..yang pasti mereka tidak lembut..pendapat NAL sahaja..

    ReplyDelete
  7. jawapannya perlu supaya nampak kemas!!;-)

    ReplyDelete
  8. Thanks sebab korang bagi respon dengan entry sy ni :D

    ReplyDelete
  9. Suka lelaki yang jenis jaga penampilan ni. Tapi kalau yang melampau-lampau tu, MUNGKIN lembut.

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb