Friday, March 31, 2017

Pakej Percutian Yang Anda Nantikan

Assalamua'laikum

Berita gembira buat si kaki travel dan anda yang ingin bercuti ke luar negara 📢📢📢

Sakura Klasik Leisure travel agency menawarkan pakej percutian dengan harga yang boleh buat anda menangis terlompat-lompat terguling-guling kegembiraan 😂👏

Nak HONEYMOON? COMPANY TRIP? FAMILY TRIP? SCHOOL TRIP? BFF TRIP? Semuanya bolehhh 😱😘

Jangan risau 😉 Sakura Klasik Leisure merupakan travel agency yang boleh dipercayai 😄


💗 OSAKA 5D4N ➡ autumn (oct-nov), winter (dec-feb)

💗 KOREA 5D4N ➡ winter (jan-mac), spring (mac-may)

💗 TURKEY 9D7M ➡ winter (feb), spring (april-may), autumn (oct-nov)

💗 KASHMIR 6D5M ➡ spring (mac-april)

💗 MALDIVE 5D4N ➡ august-sept

Dan... combo package OSAKA + SOUTH KOREA mampu buat anda fengsannn tak percaya 😏 Bukan untuk 5 hari 4 malam, tetapi 9 HARI 8 MALAM 😱

💗 OSAKA + SOUTH KOREA 9D8N ➡ winter (jan-mac), spring (april)





Sangat berbaloi kan? Apa tunggu lagi, tempahlah sekarang 😉 Travel date on 2018. Untuk full details, boleh berhubung dengan:

Whatsapp/ Telegram: 01119741465 (AKMAL HAMID)

Rebut peluang keemasan ini sekarang 😁 Jangan menyesal kerana terlepas promosi ini 😏





57 comments:

  1. Jepun tu wishlist kak ana. 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, cecepat amik pakej ni kak ana 😄

      Delete
  2. Bestnya...yang nak pergi sangat adalah melihat hot air ballon tuh...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan nak tengok ja? taknak naik? 😉

      Delete
  3. bestnyaaaa kalau lah dpt holidayyyy. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, cecepat plan utk holiday busyra 😉

      Delete
  4. Murah juga pakej ni Nour....
    Yg kaki traveller, boleh la tempah..
    Yang penakut naik flight mcm mrs pip, tengok dari tepi sajalah...
    Haha..... last naik flight time honeymoon 4 thn lepas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah kan 😍 sy tergoda habis dengan pakej ni 😘

      Delete
  5. Murah juga pakej ni Nour....
    Yg kaki traveller, boleh la tempah..
    Yang penakut naik flight mcm mrs pip, tengok dari tepi sajalah...
    Haha..... last naik flight time honeymoon 4 thn lepas....

    ReplyDelete
  6. So Adieb pilih ke mana.
    memang sangat2 murah tu. mcm tak oleh terima akal. heeee

    ReplyDelete
  7. Murah-murah juga tapi kena kumpul duit la. boleh tahan juga tu hahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena usaha lagi kumpul duit ni 😏

      Delete
  8. murahnya yang jepun tu rasa macam tak logik pulak. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x logik kan, tapi itulah hakikatnya 😉

      Delete
  9. bestkan bah kalo dpt melancong dgn harga murah2 gituuu., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, rugi kalau lepaskan pakej ni 😭

      Delete
  10. Murah amat dh ni ! Kalau dh ckup segala kelengkapan, mek pun grab ni. Apa kan daya bukan masa mek lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon nak grab ni, rugi lepaskan. tapiii 😭 💰💰💰

      Delete
  11. Ehhh, murahnyaa sebab sekali dgn flight ticket dah tuu. Aaaaa, nakkk. Tapi, takde duit lagilaa. Haha

    #saya letak awak dalam bloglist saya. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih selit link sy dlm bloglist 😉😘

      Delete
  12. kalau d include flight ticket mmng dah dikira murah gila ni :D

    ReplyDelete
  13. Sayanngnya belum ready lagi masa sekarang..itulah yang sedih

    ReplyDelete
  14. Seronok tengok tempat pelancongan menarik..
    Andai ada budget boleh grab peluang ni sementara harga murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan 😄 ada budget lebih memang x lepaskan pakej ni 😁

      Delete
  15. wahhhh yg jepun tu my wishlist tp mcm xpercaya plak harga tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, jepun pun slh 1 my wishlist 😍

      Delete
  16. Kalau dapat jalan mmg bestkan NA...tp tulah al fulusnya nak kena gali dulu huhu
    Menarik jugak ni. Kalau cuma sorang perginya tak perlah jugak. Ni 5 orang NA kusss semangat hahah...

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. kan, tergoda tengok harga yg ditawarkan 😄

      Delete
  18. Ala Siqah baca lambat post ni. Dah habis promosi.. murah tu!! 😱😱

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah, dah habis promosi dah 2 April tu. Nanti kalau ada promo, sy update kat blog :)

      Delete
  19. japan....... menggamit rasa..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke Japan lagi lepas ni dengan harga promo 😉

      Delete
  20. Alahai bila la berpeluang nk ke tempat2 ni. Hehe

    ReplyDelete
  21. rasa nak nangis dulu lahhh huuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂 Nangis gembira atau nangis lain?

      Delete
  22. Menarik sekali pakej yang ditawarkan. Yang Kashmir tu 6D5N hanya sekitar Kashmir atau termasuk Delhi, Agra dan Jaipur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk full details, boleh berhubung dengan:

      Whatsapp/ Telegram: 01119741465 (AKMAL HAMID) 😉👌

      Delete
  23. wah bestnya pakej yangditawarkan. teringin yang korea tu

    ReplyDelete
  24. wah bestnye.. korea di mana- mana sekarang ni.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang banyak dah pakej ke Korea 😉

      Delete
  25. wahh bestnyaa korea pnya harga pon affordable and reasonable.

    ReplyDelete
  26. Murah-murah jugak harga nya 😄

    ReplyDelete
  27. best nye...tapi hanya mampu tgk je lah...hihi...blog saya http://cararesepi.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah 1 hari nanti boleh pegi 😄

      Delete
  28. wah ada pakej percutian pulak disini.. bagus2.. mana tahu satu hari ada rezeki kan..

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb