Sunday, March 5, 2017

Yeayyy! Blog Dah Bertukar Wajah

Assalamua'laikum

Amacam, cantik tak template dan design baru untuk blog aku ni 😁😁😁? Aku buat tempahan edit blog dengan blogger Sis Hawa πŸ˜‰ Aku tahu tentang blogger Sis Hawa ni pun lepas baca entry Blog Seorang Syed Menjadi Sumber Inspirasi πŸ‘¨.

Pastu aku godek-godek la blog Sis Hawa ni sebab dah jatuh minat 😍😍😍 dengan design blog Faiq Najwi yang direka oleh Sis Hawa. Blogger Miss Banu pula adalah customer pertama Sis Hawa, memang cantiklah hasilnya 😘 Terus aku email πŸ“© kat Sis Hawa request nak tempah edit blog gini gitu.

Sebelum

memula aku plan nak pilih warna biru + oren sebab aku minat warna biru dan aku rasa kalau gabung dengan oren, akan menyerlahkan lagi blog tu 😁 biasalah, manusia merancang Allah yang tentukan. dan akhirnya, aku pilih dua warna ni
purple, sebab parents aku suka warna purple πŸ˜‰

dan, inilah kejadiannya blog aku selepas diedit
i like 😍😘

Pastu kan, aku minta tolong lagi kat Sis Hawa untuk betulkan code yang dah tunggang terbalik hasil kerja aku sendiri. Kengkonon nak try edit blog, hasilnya hancurrr. Dahlah kotak komen hilang tak tau pi mana 😱 Entry pula duplicate 😒 

Terima kasih Sis Hawa sebab penuhi apa yang saya request 😘 Buat korang yang nak design dan template yang comei + cantik + smart dengan harga yang berpatutan, Sis Hawa lah orangnya yang korang cari πŸ˜„ Hasilnya memang tak mengecewakan, suwer ✌


Meh godek-godek blog Sis Hawa πŸ‘‰ http://sishawa.blogspot.my/





psttt: ada diskaun bulan Mac tau untuk korang yang nak tempah edit blog dengan Sis Hawa. Jangan lepaskan peluang 😏 aku nak sambung BW plak 

51 comments:

  1. Semakin cun blog ni. Kena singgah selalu nib😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Ana 😁 dah lama sy x BW ke blog kak Ana

      Delete
  2. syukran utk feedback ni nour. sis pun puashati sgt2 dpt senangkan hati Nour.. luv u :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. afwan sis 😁 terima kasih juga layan request sy yg itu ini πŸ˜‰

      Delete
  3. Cantiknya blog nour...
    Mrs pip mcm teringin lah juga mau mencantikkan blog...
    Pening kepala, banyak blog editor yang kebabom,
    Semua blog dorang edit cantik2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mrs Pip 😁 mau cantikkan blog, boleh request dgn Sis Hawa πŸ˜‰πŸ‘Œ hasilnya memang x mengecewakan, harga pun berbaloi 😏

      Delete
    2. Mudah je nak buat keputusan Mrs Pip. Kalau semua design lawa2, Mrs Pip email tiap sorang tanyakan harga. Jangan minta kurang apa-apa, cuma bg tau Mrs Pip nak design asas mcmana pastu minta sebut harga. Then boleh la decide mengikut harga termurah. Kan senang :D (Saya mmg stay dgn harga saya la, nak tau berapa kena email Nour, tak boleh sebut sini.. hehe)

      Delete
    3. bandingkan setiap harga, yg mana berkenan tu la yg Mrs Pip pilih πŸ˜‰ nak tahu harga sis Hawa, blh email sy Mrs Pip 😏

      Delete
  4. Memang comel lah... nak edit dan design ni leceh sikit... harga sis hawa memang sangat berbaloi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sngt2 melecehkan πŸ˜’. nasib baik ada Sis Hawa 😁

      Delete
  5. Memang comeiii plus kemas sangattt. I like! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn 😍 semuanya hasil rekaan Sis Hawa πŸ˜‰ nanti nak edit blog ke ape, boleh request ngan dia, harga pun berpatutan πŸ˜„

      Delete
  6. Wow. Berwajah baruuuu.. nice! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

    ReplyDelete
  7. cntik. dan bertambah smngat nak berblogging <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ hasil rekaan sis Hawa πŸ˜„ kalau sy, mmg berterabur dah

      Delete
  8. Wahhh.. cantik dan comel blog akak. nampak ceria dan fresh. terbaik. Sis Hawa punya design semua cantik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ lan, cantik2 design sis Hawa 😁

      Delete
  9. Wahhhhh cantiknya dah pakai baju baru ni! hehehe semoga makin semangat nak berblogging pasni ya. ada juga terselit nama syed situ yeay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ dari blog syed la tau pasal sis Hawa ni 😁

      Delete
    2. Allah saja dpt balas jasa baik Syed

      Delete
  10. Blog saya sejak buat dari dulu hingga sekarang, macam tu lah rupa dia. Tak kesahlah cantik ke tidak, janji ada blog. Lagi pun saya tak paham tentang edit meng edit. Bimbsng silap edit, lingkup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tergoda tngk design sis Hawa 😍 sy dah try edit, memang tunggang terbalik jadinya πŸ˜‚

      Delete
  11. Lecehkan kalau kena design sendiri, nasib baik ramai bt servis ni, bayar je relax2 pastu bommm, blog dah comel.ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ja leceh, tapi membebankan palo otak πŸ˜‚ baik tempah kan, drpd stress fikir nak edit sendiri πŸ˜„

      Delete
  12. rajin adieb.
    cantik pulak tu.

    akak mmg tak rajin betul nak buat benda2 ni. sebab tak berapa pandai.
    blog ni tpt akak luah rasa.. jadi nak buat cecantik mmg kurang tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ sy pun x reti bab edit-mengedit blog ni πŸ˜‚ tu yg tempah dgn sis Hawa πŸ˜‰

      Delete
  13. Lawaaaa... I love purple! Sweet je pilih purple sebab parents suka purple... Nice combination. Lebih semangat waja lah blogging lepas ni ye! Hehe πŸ˜‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ tetiba nak abadikan warna yg parents suka 😍

      Delete
  14. Awak suka purple ya? hehhehee sama macam my mom. gila purple. anyway nice blog and salam kenal ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜‰ sy x berapa minat purple, parents sy yg minat colour tu 😍

      Delete
  15. yay cantik dah blog dia! blog kita kembar lah sama purple hikhik. elsa pun ada tempah header baru dari sis hawa since elsa memang suka gila main tukar tukar header hahaha. tak sabar nak tengok hasil kerja sis hawa :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tukar header baru Elsa? nak tngk juga rekaan terbaru sis Hawa utk Elsa πŸ˜„

      Delete
  16. Cantik dan comel blog template nour sekarang :) Suka kombinasi warnanya 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Siqah πŸ˜„ semuanya hasil rekaan sis Hawa πŸ˜„

      Delete
  17. Musim orang tukar header ke hape ni? Hakak pergi sana sini semuanya tukar header. Nak tukar jugaklah hihi.... Berapa bayarannya Dib

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy prsn juga ramai yg bertukar header & design blog. kak email sy atau sis Hawa berkaitan harga πŸ˜‰ secret katanyer sis Hawa πŸ˜„

      Delete
    2. Tak secret lah. harga dah diterbitkan bg yg nak tahu kat sini.. :D
      >> http://rosbirumuda.blogspot.my/p/service-editdesigncostumize-blog.html

      tempahan full edit blog ada diskaun RM5

      Delete
  18. cantik blog akak..simple je..rabia pun tukar design blog juga hari tu..edit2 kasi cantik sikit blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Rabia. ni pun sebab sis Hawa yg design πŸ˜„ kalau sy yg edit, memang hancusss

      Delete
  19. cantik dan kemas...sedap mata membaca

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb