Monday, March 20, 2017

TRAVELOKA SALE-ABRATION Sehingga 31 Mac 2017!

Assalamua'laikum


Masih belum terlambat lagi untuk pergi bercuti bersama keluarga sempena cuti sekolah ni 😁. Nak travel dengan kengkawan pon boleh 😁. Risau harga tiket flight mahal ✈? Jangan risau, ada jalannya. Risau hotel semua dah penuh 🏨? Jangan risau, ada penyelesaiannya 😄. 



Apa kebendanya TRAVELOKA ni?

TRAVELOKA ni adalah satu platform online yang disediakan untuk memudahkan kita menempah flight dan hotel samada di dalam negara mahupun luar negara melalui website dan aplikasi yang boleh didownload di dalam handphone kita. Segalanya settle dengan hanya menggunakan satu platform sahaja iaitu TRAVELOKA!

Bab harga pula, jangan risau ye tuan-tuan dan puan-puan. Harga yang dipaparkan dalam Traveloka itulah FINAL PRICE. NO HIDDEN CHARGES! What you see is what you get 😍
contoh...


Traveloka melancarkan sale untuk flight dan hotel dengan harga yang boleh membuat kita bahagia senyum lebar sampai ke telinga 😁. 


Flight deals; terbang bercuti dengan harga serendah RM40 untuk penerbangan domestik dan bawah RM100 untuk penerbangan antarabangsa. Pilih destinasi dan airlines yang korang mahukan dan nikmatilah percutian tu dengan hati yang riang gumbira. 


Hotel deals; Untuk hotel pula, tak payah nak berhabis minyak pusing mencari hotel nak menginap. Traveloka kan ada, book ja secara online di Traveloka. Hotel pilihan kita ni semestinya murah tetapi selesa kan. Yang mahal tak semuanya selesa, yang murah tak semestinya cincai. Ada lebih 100 pilihan hotel di Traveloka, sukati koranglah nak pilih yang mana.

Kalau ada keraguan, boleh baca review pengunjung di TripAdvisor tapi kebanyakannya sangat berpuas hati kerana Traveloka memilih hotel yang terbaik di antara yang baik untuk memenuhi keperluan tema percutian korang- nak shopping ke, nak lawat tempat bersejarah ke, nak bersantai kat tepi pantai ke dll. Gittew! 

Buatlah pilihan yang terbaik, pilihan yang tak merugikan. Sentiasa alert ketika membuat sesi pemilihan hotel sebab different hotel ada different stay period. Kang bercanggah dengan tarikh flight kang, nayaaa!

Untuk info lebih lanjut tentang TRAVELOKA SALE-ABRATION ni, boleh klik sini 👉 https://www.traveloka.com/en-my/promotion/sale-abration 




Selamat bercuti!





36 comments:

  1. eee elsa geram sebab tak dapat bercuti tau minggu nie hukhukhuk

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, next time boleh pegi bercuti 😉

      Delete
  2. lama rasanya irda xbercuti..baru tahu tentang traveloka ni..tq for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 😉 nanti nak bercuti, boleh guna khidmat Traveloka ni 😄

      Delete
  3. lama tak bercuti, nanti nak tengoklah traveloka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh godek2 traveloka utk percutian lepas ni 😉

      Delete
  4. tak pernah try lagi tapi nanti nak bercuti, for sure nak guna khidmat traveloka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bercuti lepas ni, boleh try godek2 traveloka 😄

      Delete
  5. Jarang sangat bercuti fly flylah Nour tu yg tak pernah cuba tu..... hakak merayap kat tanah je Nour haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki nak pi S&S, boleh lah fly-fly 😉

      Delete
  6. Kalau tiada hidden caj tu yang bagus, senang nak plan... info yang bagus Nour...

    ReplyDelete
  7. bestnye kalau dpt cuti2...mrs anna xdpt ke mana la kot hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, lepas ni ada rezeki boleh bercuti 😉

      Delete
  8. sis pun ada tulis gak tentang Traveloka. Memang murah giler kan. syoknya kalau bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah. nasib baik dah plan nak pi bulan lain. kalau x, memang dah pegi bercuti dah guna khidmat traveloka ni 😄

      Delete
  9. Tak pernah lagi guna Traveloka nie.. selalunya walk in je.. Hehehe..

    ReplyDelete
  10. ok, buleh try 1 hari nnti.. b4 this, pakai booking.com je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh godek2 website traveloka ni 😍 kot2 terjatuh hati 😉

      Delete
  11. sebelum ni belek2 je website traveloka ni x penah lg gunakan khidmatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. manatau 1 hari nanti nak try kan 😉

      Delete
  12. tunggu bonus..nanti kita enjoy!!!

    ReplyDelete
  13. Baru kenal traveloka, bestlah!
    Lepas ni pergi bercuti tak yah susah-susah cari hotel dan flight dalam 2 website berbeza.. Traveloka kan ada! heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kenapa perlu mencari flight & hotel dalam 2 website yg berbeza 😄

      Delete
  14. haaa dh ada senang nk travel bajet murah. heee.
    jgn sesekali pecaya agent, xpasai kena tipu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. susahkan nak percaya dgn agent. takut ditipu

      Delete
  15. Dah habis time cuti sekolah dah...tapi ciktie baru nak plan huhu

    ReplyDelete
  16. Syoknya tengok promo traveloka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, rasa cam nak bercuti time tu juga 😄

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb