Sabahan Blogger

Tuesday, March 14, 2017

Tahun Ni Takda Yang Mandi Tepung

Assalamua'laikum

Hari ni 14 Mac 2017, bersamaan dengan hari Selasa. Semangat betul Mal karang ayat di muka buku πŸ˜‚ Rindu katanyerrr
Happy Birthday Hana Najwa & Shida Adiras πŸŽ‰πŸŽ‚ Semoga rezeki kita makin murah dan lancar seperti air yang mengalir ⛲, semoga dipanjangkan umur untuk lebih beribadah kepadaNya, semoga bertemu jodoh dengan laki masa depan πŸ‘¨ yang soleh & hormat pada orang tua, semoga apa yang dihajati tercapai, semoga dikurniakan wira & wirawati yang soleh & solehah πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘§πŸ‘§, semoga kita dapat travel sesama ✈, semoga geng teratai dapat berkumpul tiap tahun, ameeen ya Rabbal al-A'lamin... moga Allah perkenankan ucapan tu πŸ˜„

Teringat balik kisah setahun lepas time mau celebrate birthday kamu dua πŸ˜‚ Kengkonon mau try main roller blade (kisah roller blade di sini) di gelanggang takraw depan rumah. Gigih angkut lampu study bawa pi gelanggang, kengkonon main RB dengan suasana yang romantik πŸ˜‚

Tanpa kamu dua sedar, kek muncul dari belakang πŸŽ‚ dan lagu birthday pun dinyanyikan 🎢

Allah selamatkan kamu
Allah selamatlan kamu
Allah selamatkan Shida dan Kakna
Allah selamatkan kamu

Time ni Shida masih blur πŸ˜‚ Siap tanya 'eh, birthday siapa kamu sambut ni? Aku ka?' Adoiii Shiii, mau ja aku ketawa golek-golek di gelanggang tu 
Ngalir juga ayaq mata πŸ˜‚


Selamat Hana Najwa & Shida Adiras tak mandi tepung+telur πŸ˜‚


Ke hulu ke hilir mencari kek untuk birthday. Nak beli dengan makcik pasar tu, dia busy. Nasib baik ada budak kuin course muamalat yang sudi terima tempahan kek kami. Godek-godek wechat dia, last2 kami pilih indulgence cake. Perghhh, rasa sangattt sodap 😍 

Area Kuala Ketil boleh try cake yang HH buat, confirm tak menyesal❗ Harga pun berpatutan 😏

Whatsapp πŸ“±: 0135055661
ID wechat: simangkuk93

Area Kulim, aku tak sure. Boleh runding dengan HH 




Ok bye!






16 comments:

  1. Sopan je sambut birthday, kalau kami duku memang tepung dan air bekas maggie lah... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ni celebrate di gelanggang, tempat umum. tak boleh buah kecoh. hee

      Delete
  2. Alahhhh kenapa tak mandikan saja diorang hahaha
    ingatkan kek tu choc moist punya kek hehe.
    Happy Birthday Hana Najwa & Shida Adiras :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak kali membazir, lagipun nak celebrate lain dari yang lain

      Delete
  3. happy birthday awak berdua! semoga panjang umur :* kirim salam kawan kawan tau sis hehe

    singgah klik nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/tips-blog-dikenali-ramai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah dorang baca blog saya & nampak komen dari Elsa. terima kasih klik, insyaAllah nanti saya balas

      Delete
  4. Bestnye celebrate birthday kwn2. Nanti semuw ni akn jd kenangan.

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday untuk mereka.. :)

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday buat mereka. Semoga sejahtera di dunia hingga di akhirat kelak.

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaa. sweetnyaaa korang. hahahhaha :D
    BV teringin nak main rollerblade tapi belum ada peluang lagi :)

    nampak sedap sangat kek tu T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, nanti boleh main πŸ˜‰ memang sedap pun kek tu 😍

      Delete
  8. happy belated birthday hana n shida...

    ms sek dulu merasa jg laa kn mandi tepung n telur... sik baik bkn telur tembelangπŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ˜„ kenangan tu mandi tepung+telur πŸ˜‚

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb