Sunday, February 5, 2017

You're Beautiful

Assalamua'laikum

I'm not a diehard fan of Korean dramas, tapi kalau citer tu best aku layan ja.

First Korean drama yang aku layan adalah 'You're Beautiful'. Ntah camna aku boleh terjebak 😱

I watched this drama at hostel with Nuget. Sanggup jadi burung hantu tak tido malam gara-gara nak habiskan semua episod. Nasiblah hujung minggu. Part sedih masa Go Mi Nam nangis 😭 pasai mak dia.
Aku tengok sebelah, Nuget dah nangis. Maybe kesedihan Go Mi Nam tu mengusik emosinya. Eh eh, tetiba aku termenangis plak, air mata ku jatuh berlinangan tapi tak tau nangis pasaipa 😂. Samada pasai Go Mi Nam atau pasai nampak Nuget nangis. Confuse kejap 😜

Sekarang ni, tipulah kalau aku cakap aku takdak save drama Korea di hard disk 😁 Cuma yang menyangkut kat hati ja la macam RunningMan, RoomMate, 49 Days..
Go Mi Nyeo (Park Shin Hye) menyamar jadi abang kembar dia, Go Mi Nam join group ANJell bergabung dengan Hwang Tae Kyung (Jang Geun Suk), Jeremy (Lee Hong Gi) dan Kang Shin Woo (Jung Yong Hwa). Go Mi Nyeo ni terpaksa menyamar jadi lelaki sampailah abang dia sembuh. Pastu














korang tengoklah sendiri 😏

Drama ni aku bagi 8/10. 


Apa drama Korea yang korang rasa best sangat?







koranggg yang baik hati, saya menyeru kalian supaya klik iklan Nuffnang saya 😉




12 comments:

  1. weiiii ...ahahaha cumani Kdrama ke 2 yang aku tengok ahahah 1st Boys over flower....ni semua sebab perempuan gedik aku terpengaruh =_= ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boys Over Flower tu aku x tngk abis. X tarik minat aku 😒. Ahahahahaha, pompuan gedik mncl dr mana plak dah 😂

      Delete
  2. lama dah tak layan drama korea. last masa student dulu ja. so dah tak kenal pelakon2 korea lagi. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy lps abis study ni baru tlebih layan korea 😂 kenal ahli RunningMan & RoomMate ja

      Delete
  3. kwn sy menti dah tgk cerita ni sbb dia kipas susah mati jang geun suk ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh, sy x berapa kalau jang geun suk tu 😁

      Delete
  4. hmmm tak tengok korea hahaha. baru nak try tengok goblin haritu. tapi tengok first episode je tu pun tak habis. quota makan banyak sgt la hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. goblin x tngk lg, line x ok. dwld la guna burung hantu clcm, baru x kuat mkn quota 😂😂😂

      Delete
  5. tak brp minat tgk cerita korea hehe except running man

    follow sini #927

    ReplyDelete
  6. dah tengok dah, tapi prefer yong hwa dan shin hye mcm dalam heart string

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, lgpun Tae Kyung tu perangai buat sakit hati ja 😂

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb