Thursday, February 9, 2017

Nak Nampak Comel Sedondon Sekeluarga?

Assalamua'laikum


Ibu dan ayah pakai couple set 💑, sedondon pula dengan anak 👦👧. Awww, menyerlahkan lagi ke'SWEET'an keluarga korang 😍

Serius nampak comei angattt pabila satu keluarga pakai t-shirt couple 👕👕👕 yang boleh custom tulis nama sendiri 😁
Batman pon boleh 😘

awww, talian cinta 💑 





==============================================
Apa yang specialnya t-shirt couple Ammar Amani ni?
==============================================
❤ Custome Made. Boleh tulis nama sendiri 😉
.
❤ Pilihan saiz yang pelbagai. Tak kisah la badan kecik ke besar ke... Semua size ada, yeah!!!

❤ Pilihan saiz kanak-kanak. Ammar Amani sediakan saiz sampai 14 tahun 🎉

❤ Pilihan saiz baby. Untuk baby 3 bulan - 18 bulan Ammar Amani sediakan romper atau t-shirt.

❤ Pilihan lengan. Hakak hadek manis boleh pilih nak lengan panjang atau pendek. 

❤ Pilihan t-shirt muslimah. Ammar Amani sediakan t-shirt muslimah pelbagai warna. Patuh syariah itu penting 👍

❤ 100% cotton. Serap peluh. Kain pun tak tebal sangat, tak nipis sangat... Confirm korang sekeluarga akan rasa super duper selesa sepanjang hari 😊

❤ Design yg cute. Ada design love ❤, swan, burung 🐦, butterfly, superheroes...



Tak payah ragu2-ragu... Memang Thorbaik 👍👍👍 la produk & servis Ammar Amani


Nak cari baju tema untuk celebrate birthday anak? t-shirt couple Ammar Amani kan hado 👕

Buntu fikir nak bagi hadiah untuk pasangan? t-shirt couple Ammar Amani kan hado 👕




Nak tahu lebih lanjut produk t-shirt couple Ammar Amani boleh whatsapp salah seorang agent dropship Ammar Amani:

Nurul Akmal: 011-19741465
ig 👕: nurul_aqua









30 comments:

  1. wow nice. teringin lak masalahnya sy belum kawin haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa, blh hadiah kat kawan yg dah kawen 😄

      Delete
  2. Menarik ni. Nak buat sebagai personalised gifts pun sesuai sangat!

    ReplyDelete
  3. Kalau nak buat family day sedondon pun boleh ni
    Menariklah:)

    ReplyDelete
  4. Ni ke yg awak jual? menarik juga ni. suka yang ke 6 tu. simple tapi cantik. nasib baik belum kahwin lagi keh2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak, ni kawan yg jual 😄 blh rekomenkan kat kawan2. utk family day pon boleh 😉

      Delete
  5. alaaaaa, baru nak beli, tapi ai single lagi, kihkih

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  6. menariknyaaa,, paling suka yang putih tu, together since tu. tapi belum bekeluarga lagi, hehehe, kalau adik beradik ramei sangat ha 7 beradik jadi boria la.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti meriah tu time family day ke, kumpul2 sekeluarga pakai baju yg sama 😄

      Delete
  7. Memang comel and sweet. Tambah-tambah bagi pasangan muda yang anak baru sorang dua. Kalau dah ramai jenuh jugak nak membelinya. Hehe

    ReplyDelete
  8. hadiah utk anniversary pn cantik jg ni

    ReplyDelete
  9. Lawanya pakai sedondon gini kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi lawa kalau ada baby then pakai ropper, design sama ngan ibu & ayah 😍

      Delete
  10. saya tag awak tuk entri terbaru saya :)
    khaidirkhaizuki.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. Menariknya... comel je kalau satu family pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan, tmbh sweet kalau pakai 1 set 😄

      Delete
  12. comelnya. tapi takde husband and anak untuk pakai

    hahahah

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb