Tuesday, February 28, 2017

Why Did You Choose Me?

Assalamua'laikum

Why did you choose me? What's so special about me ๐Ÿ˜ฑ? What makes you want to...
  ๐Ÿ˜ญู„ู…ุงุฐุง ุงุฎุชุฑุช ู„ูŠ؟ ุงู†ุง ู„ุณุช ู…ุดู‡ูˆุฑุฉ 

Wahai si penggodam, kenapa kau hacked ig aku ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก???!!! Kenapa aku? Geram betul aku, tak pasal-pasal otak aku meroyan patplohlapanjam

Aku mula perasan time buka blog. Jadi cam kat atas tu ๐Ÿ‘†Yang polaroid tu widget ig nouradieb aku, tetiba 'invalid access token'. Menggelabahlah aku nak log in ig tu sedangkan widget ig jubahplain hado pula! 

Bila aku nak log in, tak dapat. Mustahil pula aku salah masuk password. Try berkali-kali sampai aku rasa pihak insta muak ๐Ÿ˜‚. Azam aku kuat nak ig aku tu balik, habis semua benda aku pi try sampailah pihak insta gtau password baru dorang dah send kat satu alamat e-mel yang aku yakin dan pasti bukan e-mel aku ๐Ÿ˜ข sebab z******@m** camtu lah contoh e-mel tu.

Lepas dah move on, dapat semangat nak buat ig baru

bye ig lama ๐Ÿ˜ฃ hati kena sado ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช untuk aku lepaskan kau ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

hai ig baru ๐Ÿ˜„ siapa nak follow, dialu-alukan ๐Ÿ˜‰

Aku masih guna nama yang sama iaitu 'nouradieb' cuma tambah 05 kat belakang. Jadilah 'nouradieb05' ๐Ÿ˜



Tolonglah hackers, lepasni jangan lagi kau hack akaun ig aku k!!! ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก





40 comments:

  1. Ala..
    mcm2 sekrg ni,org terlalu bijak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlajak bijak, sampai menyalahgunakan kebijaksanaan tu ๐Ÿ˜’

      Delete
  2. geram betul ngan penggodam yang takde keja lain ke selain ganggu media sosial org pffttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, kalaulah sy teror sngt pasal siber ni, dah dpt jejak malaun tuuu ๐Ÿ˜’

      Delete
  3. alamak...sedihnya be strong dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. sngt sedih ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

      Delete
  4. Sedihkan, saya kena berhati-hati juga lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, lepas ni kena letak pswd yg susah

      Delete
  5. Sabar kak. Think positive dan kuatkan semangat. Mungkin ada rezeki lain menanti kak. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, memang sedih tp benda dah jadi kan. terima ja la

      Delete
  6. mmm sayang kan..sbb follower dah ramai...

    ReplyDelete
  7. awak top sgt tu.. tp sedih lak bila jd kan

    ReplyDelete
  8. Huhuhu... sabar ya!
    Pasti ada hikmah disebaliknya.

    ReplyDelete
  9. sedihnye.. macam mane boleh kena tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sebab pswd terlalu pndk, lagipun sy x pakai email utk ig tu

      Delete
  10. heran gak . camne dan sejak bila tah dorang buat keje ni. dan ape motif tu? huhue. apepun sabar ye awak. jadi lebih berhati2 pasni. email kat insta tu pastikan aktif. saba ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. motif mungkin sebab saja nak try hack kot ๐Ÿ˜ญ dah terlebih berhati2 dah skrg ni

      Delete
  11. ish . ape hacker ni . suka hati je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hacker tu takda hati dah tu ๐Ÿ˜’

      Delete
  12. Sedihnya kena buat ig baru and kumpul followers balik :(
    jahat betul la siapa yang menggodam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, sukati dorg ja buat camtu ๐Ÿ˜ข

      Delete
  13. Apalah motif dia godam insta bisnes orang, bukannya kita artis pun follower juta juta. Sabar jelah, jahat betul perangai depa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, sy pun heran. yg dia hacked ni ig personal. kalau yg bisnes tu pun dia hacked, dah pening palo dah sy ๐Ÿ˜– sy syak org ni mesti baru bljr menggodam ni, dan sy mangsanya

      Delete
  14. laa kesiannya . kalau sy pun sedih habis hilang smua. tak pela, mulakan ig baru, dan smuanya baru. :)

    ReplyDelete
  15. aduyaii... kesiannya.... apa yg dia dpt dgn menggodam ig org? knape x godam artis2 yg ada berjuta2 pengikut tu... eee tak fhm sggh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, pdhl followers sy 1k pon x sampai. takda yg special nya ig sy tu

      Delete
  16. elsa pernah je kena macamnie. tapi elsa tahu siapa yang buat. tujuan dia nak delete semua gambar elsa dalam ig elsa. macam apa je. lepas elsa ugut dia macam2, elsa cepat2 tukar password. mujur elsa tak hilang ig kesayangan hukhuk

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/berhutang-bahagian-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus Elsa tau, boleh cegah awal2. nak diketuk palo org yg hacked tu

      Delete
  17. alahai..ada juga bende2 macam ni ya...ntah2 dia admire awak kot..huhu hacker ni kena tendang masuk longkang je..baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. takda maknanya nak admire sy ๐Ÿ˜’ kan, biar hacker tu tenggelam timbul dlm longkang ๐Ÿ˜‚

      Delete
  18. semoga hacker tu dpt hidayah & kembali ke jln yg benar.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga si hacker tu dapat keluar dari jalan yang bengkang bengkok, ameeen

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb