Monday, February 20, 2017

WOW! Electric BBQ Grill + Steamboat Hot Pot Only RM169!

Assalamua'laikum


Dulu, Nuget pernah beli bagasi πŸ’Ό colour purple kat Lazada guna email πŸ“© aku. Dah sampai kat rumah 🏠, KakNa dengan Mal pula berkenan. Memasing nak colour biru dan pink. Belian kali kedua juga menggunakan email aku.

Tu pasai, Lazada selalu send email kat aku. Semalam, aku dapat email lagi tentang barangan dapur di Lazada. Ngam-ngam ja sekarang ni aku dah rajin masuk dapur 😍. Macam tau-tau ja dorang geng Lazada ni 😏



Aku godek-godeklah website Lazada ni. Wow! Potongan harga yang sangat gila-gila 😱 Nasib baik pisau kat rumah ni dah banyak. Kalau tak, memang dah order 😍. Dan...



WOW! Electric BBQ Grill + Steamboat Hot Pot dengan harga RM169!!! Boleh jimat 52% 😱 Harga sebelumnya adalah RM350 πŸ˜‰ Dahlah aku sedang mencari menatang ni. Ngam-ngam pulak ada offer di Lazada πŸ˜±

Berkenan sangat-sangat sebab boleh BBQ, rebus, menggoreng 😍 Katanyer kat atas tu πŸ‘†, menatang ni senang nak dibersihkan 😏

Nak belilah, harga tak sampai dua ratus πŸ˜„ Semoga bapa aku berkenan dan izinkan aku beli 😘 Sebab bapa aku selalu pesan, simpan duit πŸ’° dan beli barang yang penting ja ❗ Tapi, selalu aku balik cuti sem bagasi aku berat sebab novel 😝 Sebab bagi aku novel tu penting. Bagi bapa aku, novel tu kehendak, bukan keutamaan. 

Korang rasa aku patut beli atau tak? Boleh klik sini untuk terus ke laman web Lazada πŸ˜‰ Godek-godek barangan yang ada offer 😍 



30 comments:

  1. Ok kalau nak beli sebabnya boleh tahan lama insyaAllah..memudahkan juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan πŸ˜„ selalu BBQ pakai arang, tapi susah nak hidup πŸ˜‚

      Delete
  2. Replies
    1. hari2 BBQ, boleh botak palo tngk bil makin naik πŸ˜‚

      Delete
  3. syoknya...buat makan2 kat rumah bersama family..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, selalu juga kitorang buat makan besar dengan paci maci πŸ˜„

      Delete
  4. kalau rasa benda ni memang akan pakai selalu, beli lah, lagipun harga murah kan...
    saya pun pembeli tegar Lazada juga :) ....
    selalu order barang Lazada, sampai parcel, en.Husband jeling jeling ...kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya macam nak pakai 2× sebulan kota πŸ˜‰

      Delete
  5. Replies
    1. kan πŸ˜„ maciam confirm ja beli 😍

      Delete
  6. w/pon electric bbq grill ni pon sejenis kehendak tp, b'baloi2 klu dibeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon fikir camtu, lagipun adik sy suka grill 😍

      Delete
  7. kalau rasa memang akan selalu digunakan dan tahan lama mungkin boleh consider untuk beli kot. lagipun murah ja tu confirm tak menyesal hehe.

    ReplyDelete
  8. kena pula kalau tahu cara dapatkan voucher boleh dapat 10% diskaun lagi,..

    atau tunggu hari rabu atau hari lain ada diskaun dari bank tertentu...

    shopping guna mobile apps pun untung

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dpt baucer 15% 😁😁😁 email sy, tapi nama kwn πŸ˜‚

      Delete
  9. wah smuanya ada less. boleh ber bbq dkt rumah ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg best bnyk less 😍 brg lain pon murah 😁

      Delete
  10. murah gak tu, saya pun tgh cari benda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah beli yg ni sementara masih offer, tak pun mana2 yg lagi ok dan menarik di hati πŸ˜‰

      Delete
  11. Tu yang tak suka soping online NA. Asal murah dan berkenan je nak beli haish.....
    Tapi hakak lum pernah soping online sebenarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, mesti rasa nak beli ja 😍 sy prnh juga beli on9 sblm ni, ok jugalah πŸ˜‰

      Delete
  12. Bestnyaaaa..slalu jgk bli kat lazada ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, pembeli setia lazada 😍 sy jrg juga beli

      Delete
  13. murah sangat dah tu...kene tahap nepesu camni...ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan πŸ˜„ tergoda terus tngk harga

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb