Wednesday, February 22, 2017

Promo @jubahplain: Buy 3 Free 1!!! 😱😱😱

بسم الله الرحمن الرحيم 



Assalamua'laikum





💗💗💗 PROMOSI @jubahplain BELI 3 HELAI PERCUMA SEHELAI 😱😱😱 SEHINGGA 28/02/2017 😘😘😘



👗 ABAYA MARIA
👗 Material: HEAVY PEACH KOSHIBO *macam kain pakaian sekolah 
👗 WUDHU & NURSING friendly *zip sorok 
👗 POKET di sebelah kiri
👗 12 EXCLUSIVE colours
😍 BELI 3 HELAI ABAYA MARIA, PERCUMA SEHELAI ABAYA MARIA 😉
👗 saiz dari S-M-L-XL-XXL!!!
HARGA SEHELAI: RM75 sm, RM80 ss
😍 FREE POSTAGE!

📱 Whatsapp / Telegram: 0198934755










👗 JUBAH MAYA
✔ material carolyn lebih kurang fursan
✔flowy, berat, tahan lasak
✔wudhu' friendly
✔nursing friendly
😍 BELI 3 HELAI JUBAH MAYA, PERCUMA SEHELAI JUBAH MAYA 😉
✔saiz dari 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
HARGA SEHELAI: RM125 sm, RM130 ss
😘 FREE POSTAGE!!!

📱 Whatsapp/ Telegram: 0198934755










💮💮JUBAH UMMU💮💮
👗 material carolyn lebih kurang fursan
flowy...
berat...
tahan lasak
👗 wudhu' friendly
👗 nursing friendly
😍 BELI 3 HELAI JUBAH UMMU, PERCUMA SEHELAI JUBAH UMMU 😉
HARGA SEHELAI:

JUBAH UMMU (IBU)
RM110 SM, RM115 SS

JUBAH UMMU (ANAK)
RM85 SM, RM90 SS

📱 Whatsapp / Telegram: 0198934755









💮💮JUBAH UMMI💮💮
👗 material carolyn lebih kurang fursan
flowy...
berat...
tahan lasak
👗 wudhu' friendly
👗 nursing friendly
😍 BELI 3 HELAI JUBAH UMMI, PERCUMA SEHELAI JUBAH UMMI 😉
HARGA SEHELAI:

JUBAH UMMI (IBU)
RM110 SM, RM115 SS

JUBAH UMMI (ANAK)
RM85 SM, RM90 SS

📱 Whatsapp / Telegram: 0198934755










BERMINAT 😏? Boleh whatsapp/ telegram ke nombor yang tertera di atas 👆😄 Nak cuci mata 👀? Boleh singgah di ig: @jubahplain


😘 jenis kain, tak melekat 😍 tapi kalau angin kuat, memang melekat duaplohsaat camtu 
😘 sesuai untuk semua peringkat umur
😘 boleh match ibu & anak
😘 sesuai untuk dijadikan hadiah seperti hadiah birthday, anniversary 
😘 sesuai untuk baju tema seperti tema keluarga, sesama kengkawan, sesuatu majlis
😏 aku pakai jubah plain weyh time pi Penang Hill 😉
Nak juga menyelit 😁 time ni adik aku convo 🎉






34 comments:

  1. Kakak yg kurang faham jenis materials dia tu Nour
    Kalau material tak lekat suka juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain jenis x lekat kak 😄 tapi kalau angin kuat... melekat sampai angin tu takda 😉

      Delete
  2. Replies
    1. ya May 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  4. Cantik designnya, jenis ni pun dah semakin popular sekarang ni, Alhamdulillah, sopan sikit nampak... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 😄 yg jenis plain koshibo tu yg ramai nak beli sebab boleh design sendiri 😉 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  5. cantik design dia.comel je ada untuk ibu dan anak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 😄 skrg ni, trend ibu nak match dgn anak 😍 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  6. wah ke penang hill pakai jubah ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah 😏 lari pakai jubah koshibo tu time kena kejar monyet kat penang hill 😂 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  8. Macam2 warna ada..boleh matching dengan anak lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan 😍 trend skrg ibu nak match dengan anak 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  9. Hehehe kain mana2 pun akan melekat juga bila ada angin kan. Eh mai dah ada design ni masa raya haritu, hehehe. Satu family pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah 😏 kena elak dari angin 😁 pakai abaya maria ke satu family? kami pakai time adik sy convo 😍 nmpk mcm keluarga pilot ✈😘 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  10. cantik2 nya jubah ni. match dengan anak2 pulak tu. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  11. Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  12. jubah abayamaria tu cantik laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan 😘 ala pilot gittew 😍 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  13. cantik jubah.. next time boleh la usha sini kalau nak cari jubah hehehe..
    done follow awak.. salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  14. haaaaa ni kalau bagi akak saya tengok ni semua jubah dia nak beli ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, bagi tngk akak syed skrg 😁😁😁

      Delete
  15. Nasib ada saiz besar NA hihi....
    Pompuan ni, almari dah penuh 2 almari pun kata tak ada baju kan....aduhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada size besar 😉 pompuan, biar colour sama tapi kalau design lain, tetap nak beli kan 😂

      Delete
  16. wahhh da start promo utk raya ke ni? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. promo raya lain lagi 😉 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete
  17. Replies
    1. terima kasih 😄 dipersilakan cuci mata di ig 👗 sy: @jubahplain 😉

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb