Wednesday, May 24, 2017

Dapat Gift dari Blogger Fieza Sani

Assalamua'laikum

02/05/2017

Dapat email dari blogger FS 😄

biar gambar yang menerangkan 😏

Alhamdulillah, rezeki 😄 Tak sangka pula terselit sebagai 2 top pengomen di blog FS 😁 Dapat gift pula tu 😄👍

Minggu ni, banyak sebab aku tak dapat nak BW. Mana yang sempat, aku singgahlah. Dengan line internet yang #%#*&%$# (Shida cakap, deras lagi air kencing mengalir 😂), demam + selsema + batuk (mungkin perut terkujat sebab dah lama aku tak makan banyak dalam sehari 😂 ehhh, ada kaitan ka demam dengan makan?), memang hilang mood aku nak BW 😒

Oh yaaa, sikittt I terlupa nak upload gift dari FS 😝


Jeng
Jeng
Jeng







16/05/2017

Pejabat pos called suh ambik barang. Kat tempat aku ni, dorang tak antar barang ke rumah. Kita yang kena gi pejabat pos ambik barang tu 😂


18/05/2017

Disebabkan aku domam, tertangguh-tangguhlah nak ambik barang di pejabat pos 😂 Ni pun my mom yang ambik sebab kebetulan dia turun pekan. Dan...





Tadaaa
cantik 😍 I ❤ Hatyai 😘 Blogger FS baru balik bercuti di Thailand 😉


Dalam tu, aku boleh sumbat dompet, fon 📱, bedak dan lipstick 💄 Sebenarnya, aku sejenis manusia yang tak suka ber'handbag' kalau pegi memana 😜 Selalunya jalan-jalan bawa purse dengan fon ja. Yang lain tinggal 😏 La ni, ada gift dari FS boleh lah aku sumbat bedak + lipstick.

شكرا كثير على هذه الهدية. جميل جدا 😁

Nanti senang-senang bolehlah korang singgah ke blog FS 👉 http://www.fiezasani.xyz

Nak bagi aku gift? Aku terima ja tapi jangan sesekali bagi patung 😂😂😂

44 comments:

  1. Awak memang rajin mengomen pun. Suka tau hikhik. Tahniah sis! 😘😘

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt gift =D thniah tau.. alhamdulillah rezeki =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best 😄👍 Alhamdulillah, moga kita murah rezeki 😉 Terima kasih ☺

      Delete
  3. wah..tahniah.cantik beg tu.samalah, spesis tak suka bawak handbag. either beg sandang or wristlet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih 😄 Rasa lain maciam kan kalau bawa handbag 😂

      Delete
  4. wahhh tahniah...kena rajin BW lg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin2 BW, tapi kalau line buat hal memang punah harapan nak BW 😂

      Delete
  5. Tahniah sis.. =) Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih sis 😁

      Delete
  6. alhmdulilah rezeki..tahniah dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih Unni ☺

      Delete
  7. wahhh bestnya. mesti awak ni rajin orangnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin juga tapi kalau line K.O terus jadi x rajin 😂

      Delete
  8. Tahniah.. semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  9. tahniah.
    aida ni sedang prepare few handmade things utk dijadikan gift frens blogger.
    in shaa Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aida. InsyaAllah, semoga dipermudahkan urusan Aida

      Delete
  10. Waahhh meriah hadiah dari Fiza, alhamdulillah rezeki NA :-)
    Tahniah NA..

    Salam Ramadhan Kareem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, rezeki :) terima kasih sis LZ. Selamat menjalani ibadah puasa

      Delete
  11. rejeki jgn ditolak. congrats lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, rezeki jangan ditolak. terima kasih 😁

      Delete
  12. Yeay..dah sampai...Sama la, saya pun kadang keluar yang dekat2 dengan rumah malas nak bawak handbag..bawak wristlet macam ni je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, macam leceh sikit 😂 kalau jauh, baru bawa handbag 😄

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb