Saturday, December 29, 2018

Signal Hill & Fantasy Lighting Festival Oceanus

Assalamua'laikum

 Yeayyy, Dik Mal mai Sabah! Dik Mal ni antara bestfriend aku time study di Kedah dulu. Memang dah lama dia plan mau datang Sabah. Syukur cuti skola hujung tahun 2018 ni ada rezekinya pegi negeri di bawah bayu ni.

Mal sampai hari selasa tapi hari selasa tu aku masih jenjalan di Kundasang 😂 So, hari rabu baru pi jumpa dia. Hari rabu tu kami bertiga *aku, Nuget & Dik Mal* lepas maghrib kami ke Signal Hill bawa Mal tengok pemandangan malam bandar KK. Teda bayaran masuk k. Disebabkan malam, kami bawa keta naik. Gilo hiking naik tangga memalam 🌒🌒🌒


Kejap ja di Signal Hill ni, dalam setengah jam gitu. Lepas tu, terus pegi Fantasy Lighting Festival Oceanus. Bayaran masuk RM5 dewasa. Kanak-kanak aku x tau berapa

Time ni tetiba teda orang lalu lalang. Gumbiranyaaa 😄😄😄

Moon ni paling famous. Kena beratur panjang tunggu turn bergambar 😧

Tinggi yakmat sayap ni. Kerana aku terpikat, aku redha berjengket. Tu pun tetap x sampai 😭😭😭


Kbye 💋💋💋





3 comments:

  1. Oo sini..memang menarik tempat ni..siang hari pergi sana dulu. Malam x Pernah datang..wah bagus ya hubungan persahabatan tetap erat. Agaknya apa keadaan gambar sesama blogger ya..
    Kami sekeluarga di KK jg masa ni Welcome di KK yang indah ya

    ReplyDelete
  2. best nyaa... dah kira mcm i-City tp kt sabah yaa ;-)

    ReplyDelete
  3. Wah cantiknya.. bilalah mama nak.sampai ke sana

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb