Sunday, July 29, 2012

Iftar




Hari Jumaat tu kitorang bebudak Sabah iftar secara jemaah. Sebelum iftar, ada sedikit penyampaian motivasi dari penceramah khas yang dijemput. Tak sangka jemputan khas tu rupanya Kak Mariyam Sa'ari! Siyes  mula-mula memang aku tak kenal siapa gerangan umat Nabi Muhammad yang diberi nama Mariyam Sa'ari. Rupanya salah sorang peserta Solehah TvHijrah. Patutlah kawan aku yang sorang tu sibuk benor mulutnya asyik sebut solehah solehah...


Cara penyampaian ceramah motivasi dari Kak Yam sangat best!






InsyaAllah, panjang umo murah rezeki rajin ketaketuketaketuk keyboard ni aku akan share pulak tentang petua dari Kak Yam. Petua bukan sebarang petua tau :p


p/s: Dah takda masa fikir menu iftar hari tu, syok sangat dapat jumpa Kak Yam :p










^_^






4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  2. gembira lah dpt jumpa org yg solehah...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/agenda-di-aidilfitri-2012.html

    ReplyDelete
  3. mcm meriah je iftar jemaah tapi takde nmpk mknn. hehe.

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb