Wednesday, June 14, 2017

Penutupan Kursus Jahitan Baju Melayu

Assalamua'laikum

Akhirnya, tamat sudah kursus menjahit baju melayu 😄 Layan gambar ja la 😉

Aku yang mana satu? Cer teka 😏 Hint: bujangan 😜

Siapa yang belum beli baju raya, meh beli di sini 👕😘 RM1k jerrr 😝 Kah!

Nampak sangat aku tersepit 😂

Yeayyy, dapat sijil 😘 #alhamdulillah 😁

Dapat sijil 😘

dan


dapat kain pasang 😍😍😍


k bye! 😘

22 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah sis.. lepas nie boleh la awak ambik tempahan kan... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih 😄 Tapi sy masih belum boleh terima tempahan 😂 Ilmu menjahit masih tumpul

      Delete
  2. sha pn klu diberi plg nak grab this opportunities, untung bila dpt jahit bju sndiri mcm c lya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memula sy nda mau join, tapi apa salahnya kan 😉

      Delete
  3. wah bgs juga ada kelas mcm ni kan. smbil tmbg ilu dapat juga kawan baru =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang join ni semua tinggal sekampung tapi ada juga yang first time bercakap 😄

      Delete
  4. Wah dah boleh ambik tempahan dah ni....

    ReplyDelete
  5. tahniah..untung bakal suami nanti.hehe

    ReplyDelete
  6. wah! makin mahir laa awak menjahit lepas nie.. sebab dah boleh amek tempahan untuk baju lelaki.. good luck.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni, belum boleh lagi 😂 Kena asah lagi kemahiran

      Delete
  7. Bagus ada kursus ni. Ramai yg dah tak tau buat baju melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nak jahit tang kolar tu yang susah 😂

      Delete
  8. kamu kah baju biru yg tersepit ituu bahh? wahhh kurus rampingnye kamuu., hihkhik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa, ahahahaha... rasa nak gelak ja baca komen ni 😂

      Delete
  9. Wah bestnya...CR je xmulakn ag nk g bljr jhit

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, ada masa lapang nanti boleh belajar 😉

      Delete
  10. Alhamdulillah..

    - ERAZ FADLI

    Jemput baca dan komen entri ini >> http://www.erazfadli.com/2017/06/susu-kambing-hayra-campuran-kurma-dan.html

    TQ :)

    ReplyDelete
  11. Wah.. Bagusnya kursus macam ini...
    Lepas ini bolehlah amik upah..

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb