Tuesday, October 2, 2012

Sanah Helwah :)

Sanah helwah ya akhi ku sayang :)
Sorry lah tahun ni Ayu x dapat sambut burfday Qayum . Jangan nangis ya :p

Hari ni 02 Oktober 2012 . Dengan rasminya adik lelaki aku berumur 15 tahun . Satu-satunya adik lelaki aku :) 

Good luck PMR ya Qayum ... buat yang terbaik . Ayu dengan family sentiasa berdoa untuk Qayum . Sekarang ni , umo Qayum dah masuk 15 tahun , dah besar dah . Bukan lagi 5 tahun~ Erk , apa lagi nak taip ehhh ???

Erm , jangan lupa صلاة ... mohon pada الله  supaya mudah menerima ilmu . Jangan lupa kasi doa Ayu ngan family sekali . Malas dah nak bebel panjang-panjang .

Apapun , Ayu sentiasa sayaaang Qayum . K , i tak tipu taw !!! Sekian , banyak gi kerja nak wat :p












^_^





4 comments:

  1. baiknya kakak die~ hehe..

    salam kenal sanah helwah :)

    ReplyDelete
  2. Happy besday Qayum dan semoga berjaya di PMR

    ReplyDelete
  3. @luqman zakaria : haha,syg adik.salam kenal :)

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb