Friday, October 19, 2012

سلامة هاري لاهير

13/10/2012
Alhamdulillah , dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa saudari Iffah Syazwani a.k.a Eyfa Syazwa telah rasmi memasuki alam remaja 20 tahun . Tahniah diucapkan kerana berjaya melepasi zaman kanak-kanak ribena . 
Ditujukan khas buat Syazwa :
Assaalamua'laikum wbt durlink ,

Selamat ulang tahun sahabat . Semoga panjang umur dan murah rezeki . Tahniah sebab dah mencapai usia 20 tahun . Doa aku untuk kau , semoga setiap impian dan harapan sentiasa berada dalam limpah rahmat dan keredhaan Ilahi . Amin ...

Tak sangka aku , umur kita dah masuk 20 tahun . Dah besar dah , tapi gerenti perangai kita masih belum matang . Tahun ni , genap 8 tahun kita menjalinkan hubungan persahabatan kan kan kan . Dari zaman skola menengah sampailah zaman U , cewah~ 

Thanks lah sebab sudi jadi pendengar setia tutur bicara aku . Dah lah kau penat , asal aku balik mesti membebel cerita pasal aku jak 1 hari . Tapi , kau sabar jak layan aku . Nie yang buat aku tambah syg ngan kau . Kau memang pwen tym susah dan senang . 

K lah,banyak dah aku membebal kat sini...nanti sambung lagi,hehehe

Aku mula kenal Syazwa ni tym tahun 5 lagi ( x silap akulah ) . Tym tu MTQ , jadi dia wakil nasyid . Kenal muka jak lah,nama tym tu malas nak tau . Tup tup kitorang 1 skola tym form 1 sampai upper 6 . Pastu sambung degree di tempat yang sama . Dahtu , dapat 1 rumah . Yang bestnya , dapat sebilik :p
Tym burfday Syazwa tu , aku dengan Miera langsung tak tau nak watpa . Last2 aku cakap ngan Miera : " Apa macam lau masak mee gorang basah sebab Ifa suka makan " Lepas abis kelas Tasawuf , aku terusss blah pegi Tesco nak cari bahan masak . 
Antara bahan untuk masak mee gorang basah , ayam masak merah & sup ayam :p

Burfday Card 100% hasil tangan NOUR ADIEB

Hasil tangan Miera ... aku just tolong hias sikit2 jak
Takda jual di pasaran , buatan tangan Miera 100%
Hadiah made in Padang Besar <3
Syazwa tutup mata ulat ni sebab menyeramkan!!!







^_^





10 comments:

  1. selamat hari lahir juga ayie ucapkn pd sahabat tu... :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya sahabat dapat kawan macam awak!!

    ReplyDelete
  3. BAIKNYA DIA,BUAT UCAPAN UTK SAHABAT TERSAYANG..^_^

    SELAMAT HARI LAHIR UTK SAHABAT CIK ADIEB EA

    ReplyDelete
  4. Eheh, camni lah sahabat ^^ Say happy Birthday to her ya~

    ReplyDelete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  6. @Hanif Idrus : memang best pun,hahaha ( angkat bakul sendiri )

    ReplyDelete
  7. @Nadratul Syazwana : insyaAllah :D

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb