Friday, January 15, 2021

Sanam Teri Kasam

 Assalamua'laikum


Tumpah air mata i malam ni gara-gara layan citer hindustan ni 😭😭😭 Kenapa la orang duk post di fesbuk pasal citer ni? Kan dah terjebak 😭😭😭


SANAM TERI KASAM

(AKU BERSUMPAH ATAS NAMAMU KEKASIH)



Saraswati Parthsaarthy aka Saru, sorang pustakawan & sorang gadis yg x pandai bergaya. Siyes kolot weyhhh terutama tang rambut πŸ˜‚ Tapi, tetap nampak santek bagi aku la. So, dengan penampilan yg kolot tu, si Saru ni susah mau ada boypren.


Stress la si Saru sebab adiknya ada boypren siap plan mau kawen sudah. Tapi tradisi family dorang ni x boleh langkah bendul! 10 jantan sudah reject si Saru ni sebab dorang x boleh terima penampilan kolot dia.


Adik si Saru ni nangis-nangis sudah, jadi dalam jam 4 am gitu si Saru diam-diam pi rumah jiran dia si Inderlal Parihaar aka Inder. Tujuan si Saru ni untuk minta tolong gelpren si Inder ubah penampilan dia. Si Inder ni pula bekas banduan. 


Tapi, bapa si Saru pula x ngaku si Saru ni anaknya gara-gara insiden di uma si Inder. 


Pastu...

Tengok la sendiri. Malas sudah aku menaip sini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


Uolls rasa apa ending citer ni???

Yang penting aku suka suara si Saru. Serak-serak basah gittu πŸ˜πŸ˜‰ Hero even x hensem tapi bagi aku dia macho. Macho sebab dia berusaha mau bahagiakan di Saru.






18 comments:

  1. Seronok tengok pelakon dapat bawakan watak dengan baik dan sesuai.

    ReplyDelete
  2. Nampak menarik jea movie nie.. Nak kena cari nie..

    ReplyDelete
  3. Kena cari n tonton citer ini la nanti. Thanks for sharing...

    ReplyDelete
  4. Lama dh tak tengok movie. Selalu layan drama sbb boleh stop stop.

    ReplyDelete
  5. Baru je ternampak ada orang kat share kat fb cerita ni. Best katanya.

    ReplyDelete
  6. Agak-agak ada tak movie ni di telegram? Nampak menarik pula. Huhu

    ReplyDelete
  7. Menarik cerita macam jiwang-jiwang. Nantilah menenguknya. Hehe. :)

    ReplyDelete
  8. ala kalau sedih2 tak boleh tgk.. huhu

    ReplyDelete
  9. tak tengok lagi citer ni. Ok pas ni nak cari. Thanks share

    ReplyDelete

Assalamua'laikum
Jangan lupa tinggalkan jejak anda di sini

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb