Friday, May 29, 2020

Syawal Potraiture 2020

Assalamua'laikum

Sudah 6 Syawal, baru mau update pasal raya 😗 Tapi, baru 6 Syawal... kiranya lom basi lagi kan kalau share pasal raya 2020 🙊

26 tahun raya dengan family. Tahun 2012, first time sambut raya di perantauan. Jadi anak perantau, hrmmm berdendang perantau lah i d negeri orang. Pastu tobat raya jauh dari family 😭😭😭 Tahun ni pulak, ehhh beraya dengan suami 🙈🙈🙈
Ada laki sudah 🙊 Nda pernah plan pun akan sambut raya 2020 dengan laki. Semua aturan Allah

Dan, sebab corona virus ni... nda panjang langkah kaki pi beraya rumah orang 😌 hashtag #kitajagakita haaa gituuu

Bahhh, layan gambar raya r (padahal sudah up di ig 😆😆😆)

1st raya 2020
time turn kami, cucu sulung tanya "ni mana keluarga?" kuangsam 😂 babu lom ada baby lagi

pandai kan kami bersusun? yang x pakai spek di hujung

Loving our matching raya outfit 😍

yang lelaki semua mata 4 kecuali bebudak

maka, bersusun la cucu untuk pemberian duit raya

satu-satunya adik ipar yang belum kawen, maka ada peruntukan duit raya untuk dia 😆

family in law
tema: biru campur-campur gitu

Sebelum Zohor, kami laki bini gerak balik ke kampung aku pula. Sebab PKP, maka perjalanan yang sepatutnya ambik masa dalam 3 jam gitu menjadi 2 jam lebih ja 😏😏😏

Raya day 2 in dusty pink

Belah family aku, lom ada cucu cicit lagi

4 beradik

ni pun 4 beradik juga, ehhh 😌😌😌

Happy families!
Ameeen Ya Rabbal A'lamin
Ameeen Ya Allah Ya Mujib

So, raya 2020 kamurang camna?






21 comments:

  1. Wah sedondon semua. Hehe saya raya bertiga bersama emak dan abah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. bj biru tu beli awal posa atau sblm posa x silap 😉

      Delete
  2. done follow.. nice blog.. follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya buat Nour sekeluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin Puan Hazel & keluarga 😊

      Delete
  4. selamat hari raya..
    Maaf zahir batin...
    Kita kawen 7 tahun takde anak, tiap tahun orang tanya hal anak. kita wat rilex wat peace je. Tiba2 tahun ni takde yang tanya. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
      Tahun ni slmt krn corona 😌😌😌
      Moga dikurniakan zuriat yg soleh & solehah, insyaAllah

      Delete
  5. Tahun ni pertama kami beraya di perantauan. Hehehe berbekalkan resepi Khairulaming siap jugalah rendang buat bagi jiran dan makan berduaan.

    Selamat Hari Raya Adieb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, mjadi rendang. Selamat Hari Raya Mai. Beraya b4 d perantauan?

      Delete
  6. salam aidilfitri 2020 ., maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya. Meriah masing masing dengan tema baju raya. Walaupun kita beraya dalam suasana PKPB tapi kemeriahan tetap dirasai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa, tu la. Walaupun PKPB, tetap nak sambut raya dengan meriah sesama keluarga

      Delete
  8. cantikkk sedondon semuanya...selamat hari raya

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri..

    ReplyDelete
  10. Meriah raya siap boleh sedondon semuanya lagi tu. Besttt 😊

    ReplyDelete

Assalamua'laikum
Jangan lupa tinggalkan jejak anda di sini

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb