Wednesday, August 8, 2018

Bus Online Ticket

Assalamua'laikum

Hi hi and hi!!! 😃😃😃 X lama lagi kita bakal menyambut Hari Raya AidilAdha kan kan kan 🐮🐮🐮🐴🐴🐴🎉🎉🎉 Mesti ramai kan yang plan nak balik kampung beraya dengan orang yang tersayang. Ngam2 pula time tu cuti sekolah 1 minggu weyh 😍😍😍 Samada korang plan balik beraya or cuti-cuti Malaysia.

Asal cuti sekolah ja, raya. Asal raya ja, cuti sekolah 😜😜😜 So, jalan raya mesti sesak kan. Untuk mengelak daripada kesesakan jalan raya 🚌🚐🚑🚒🚓🚔🚕🚖🚗🚙🚚🚛🚜, mesti korang balik naik flight kan ✈. X pun dengan bas 🚌. Haaa, buat korang korang korang yang nak balik kampung or cuti-cuti Malaysia menaiki bas, jangan risau jangan khuatir jika tiket bas habesss 😉😉😉! Dunia masa kini, segalanya di hujung jari ja beb! 👍👍👍 Korang dah boleh beli tiket bas secara online!!! Dah lah cepat, mudah pulak tu! Tekan tekan, dah settle. Haaa, gituuu 😍😍😍 Nak book tiket bas tu, korang boleh klik link ni 👇👇👇:

Bus Online Ticket

Korang kena book tiket ni start 7/8/2018 sehingga 19/8/2018... tapi tarikh perjalanan korang boleh pilih antara 7/8/2018 sehingga 31/12/2018!!!

Antara destinasi yang ditawarkan seperti Kuala Lumpur, Singapore, Johor, Melaka dll
Haaa, korang boleh rujuk dengan tekan link yang i dah bagi kat atas tu. Nak book tiket bas ni serupa book tiket flight. Nak naik dari mana, nak turun dekat mana, nak return ke atau oneway...

Dah pilih lokasi dengan tarikh tu, klik 'Search Buses' yang warna oren tu



Amacam??? Mudah kan??? So, apa tunggu lagi! Jangan rumitkan hidup korang jika tiket bas habesss. Kini, ada penyelesaiannya 👏👏👏

Tadaaa

BUS ONLINE TICKET

Jangan lepaskan peluang ni weyhhh!

#busonlineticket
#permudahkantravelanda
#tiketonlinecepatdanmudah





1 comment:

  1. zaman sekarang memang senang. sangat memudahkan student yang nak balik

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb