Tuesday, August 15, 2017

Happy Belated Birthday To Me

Assalamua'laikum

Hari ni, umo aku dah 25 tahun 10 hari. 5 Ogos haritu genap umo aku 25 tahun. Happy belated birthday to me 🎉🎉🎉🎂🎂🎂

Thank you mama dengan susah payahnya mama lahirkan Ayu 😘 Apa jua jasa mama dan bapa, tetap Ayu tak dapat balas. Cuma, doakanlah agar Ayu terus jadi sorang anak yang mampu membahagiakan dan menyenangkan hati mama dan bapa.



Tahun ni, hanya 1 hadiah birthday yang paling aku harapkan dan alhamdulillah, Allah perkenankan apa yang aku inginkan 😍😍😍 شكرا يا الله

Apa hadiah yang aku nak sangat tu?

Jeng jeng jeng




Pasal hadiah tu, next entry r aku story morie 😏 Kalau citer kat sini, memang panjang nak explain. Sebab 'hadiah' tu juga, hidup aku dalam sebulan ni tunggang langgang sampaikan blog pun i takda mood update 😝


Thanks uollls celebrate my birthday 🎉🎉🎉🎂🎂🎂😘😘😘

Sambil-sambil makan kek, sambil-sambil tu makan durian di bawah jambatan 😁😁😁 puas hati makan, isi tebal 😏

25 y/o dah 😱😱😱


p/s:  doakan kami para GIPI baik-baik saja berkhidmat di daerah yang kami ditempatkan 😄

31 comments:

  1. Happy Belated Birthday Nour.... Semoga panjang umur....

    ReplyDelete
  2. hepi belated besday nour, moga cemerlang dunia & akhirat. dah bekerja ya, selamat menempuh alam pekerjaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  3. happy belated birthday tuan tanah ;-) semoga sentiasa sihat, ceria dan diberkati-Nya selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  4. Hepi besday Nour....semoga tercapai apa yang diinginkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  5. selamat hari jadi adie semoga diberikan kesihatan yang baik yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  6. happy birthday kakak.Semoga dimurahkan rezeki,semoga berjaya dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  7. Happy Belated birthday Nour.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  8. Yeah, semoga panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  9. Happy Belated Birthday Nour.. smoga sntiasa berada dalam lindunganNYA. amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  10. Happy belated birthday nour.semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  11. Happy besday kak. Semoga sentiasa ceria dan murah rezeki. InsyaAllah. Aamin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمين يا رب العالمين

      terima kasih 😄

      Delete
  12. happy belated birthday nour.. mana alamat tak pos kad raya lg 😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you 😘 alamak, terlupa pula dah pasal kad raya tu 😂 blh email sy

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb