Thursday, August 25, 2016

W-Two Worlds

Assalamua'laikum

W. Memula aku pelik juga apa kebendanya W ni. W. Just W. Rupanya drama korea 16 episod.

Ada sorang novelist ni selalu update tentang W kat fb. Tu yg hati aku macam tertarik mau tengok. Jarang2 juga aku layan korea ni. Sedangkan Boys Over Flowers yang orang duk stress layan tetap x tarik minat aku. 

W ni kisahnya...

Malas aku nak story sini, nanti x surprise plak korang. 

Genre drama ni lebih kepada fantasy, suspense, ada romantik sikit bagi aku la. 

So, kalau ada masa tu bolehlah layan mata tengok W. Sekarang dah episod 10. Aku x layan kat tv, jadi aku x tau jam berapa & channel berapa main. Maybe channel 393.






2 comments:

  1. Channel 394 (Oh!K)..(Khamis dan Jumaat - 9pm)
    Memang best pun..
    Tapi selalu terlepas..
    Jadinya tengok online lagi senang..

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb