Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan Datang Lagi :)

Assalamua'laikum...

Alhamdulillah, tibalah masa dan bulan yang ditunggu tunggu... bulan Ramadhan! :) korang korang, jangan beli stock makanan untuk makan sorok sorok tau! hehehe. time kocik kocik dulu, aku pun slalu buat cenggini. buka pintu peti sejuk pelan pelan, pastu panjangkan tangan ambik je apa apa stock makanan yang ada kat dalam tu. skang, dah tobat dah! betul! tak tipu!



First day posa tahun ni, aku sahur kat rumah. Sabah. kalau sahur kat Sabah, memang awal. kira kira jam 3.30-4.30 cenggitu. Sahur awal, buka posa pun awal. hikhik o.O tapi kan... tapi kan... sahur memang kat rumah, tapi buka posa pulak... :'( tsKkk. kat LCCT. huwaaa. flight aku ke Kedah tepat time posa hari pertama. maknanya hari ni lah! 10 July 2013 T___T taramau! taramau! huwaaa. cedihhh :'(

Selamat Berpuasa Semua!!! :D









^_^




8 comments:

  1. as salam adieb
    salam ramadhan untuk kamu juga
    semoga ramadhan kali ini dapat ditunaikan dengan sebaik2 yang mungkin...Amin

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. alhamdulillah, salam Ramadhan gak :)

      Delete
  3. comey nye kucing die. matching mate dgn bulu. hee.

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb