Monday, September 14, 2020

Sebab Filter, Aku Lawa

Assalamua'laikum

Hai hello hola

Namaste πŸ’‹


Tengkiuuu korang yang bagi kata2 semangat & doakan I dalam entry ni. I is terharu k 😭😭😭


Sejak menjak instagram ni banyak filter baru, aku dah x pandang camera fon weyhhh. Begambal pun pakai filter ig ja 😌😌😌 fake bebenor


Tapi, dengan filter juga aku yakin selfie. Uolls acanerrr? Guna filter juga???

Mehhh layan gambar, tapi jangan meluat k


bee πŸŽ€

yang ni aku x tau nama filter tu ahahahahahahaha

yellow 

♥bleeding heart♥


Ok, tamat
Uolls ada filter apa?
Dulu2 360, tapiii tu duuuluuu






12 comments:

  1. akak suka pakai filter snapchat yang ala-ala pakai contact lense biru heheheh...
    tapi selalunya prefer pakai gambar tanpa filter

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy jrg selfie, selalu gmbr ramai2. tp sejak menjak ada filter, haippp laju ja selfie ahahahaha

      Delete
  2. its ok sis... sesama kita cuba lg... rezeki akan sampai tepat pd waktunya... akak pun rasa frust juga ogos tak jd... hehehe

    ReplyDelete
  3. Belum pernah guna penapis gambar. Hehe.

    ReplyDelete
  4. sameeeee! tapi takpa kan, apa guna filter yang disediakan kalau tak digunakan, hihihi 🀭

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, tu la. even artis pun pakai filter πŸ˜‚

      Delete
  5. filter tu penapis air ke,huhu..jarang post gambar sebab tahu tak berapa nak canteq..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. penapis muka πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š sbb tu la sy yakin selfie

      Delete
  6. Banyak betul filter kat ig. untuk view suka guna filter cikmanggis. untuk filter selfie suka blumen by tikadew_

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, tp plg sy suka good skin πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

      Delete

Assalamua'laikum
Jangan lupa tinggalkan jejak anda di sini

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb