Sunday, December 4, 2016

#nanapajilbigday

Assalamua'laikum

Congratulations to my beautiful bff Noor Hasna Susanna and husband Mohd Fadzil on your wedding day! 💑 Moh ler layan gambaq

Mula kenal masa form 1 di bumi Limauan depan gate besar aspuri. Bila throwback cara kita kenal tu, buat aku senyum sorang-sorang ☺. Then, lepas minggu orentasi tu kita sekelas. Yeay!!! 😁

Kau masih ingat kenangan kita diikat di tiang bawah flat guru tu gara-gara masuk asrama awal 5 minit❔ Masa tu kita form 4. Malu memang malu time tu tapi bila ingat balik, rasa lucu sebab tu antara kenangan kita berdua 😳 jadi 'Mahsuri Limauan'. Sampai skarang, xda student yang kena denda cenggitu.

Pastu kau ingat lagi kita lari-lari di koridor sebab Ustaz Jazmi kejar kita yang keluar awal dari prep malam? Yang ni masa kita form 3 x silap aku. Dari form 1 sampai form 4 kita duk sekelas. Nyanyi lagu lama-lama sambil kau buat meja tu jadi gendang.

Sekarang, kau dah jadi Puan Nana. Macam tak caya aku yang kita dah masuk peringkat kerja-kahwin 😂. Perghhh. Rasa mau ulang balik kenangan kita time skola 😢 Apapun, wishing u a wonderful journey in your new life together 😉
nikah! tahniah Puan Nana 😍


My bff cantik sangat, i tak boleh move on. ewahhh 😍😘
💑💏

aku pegi majlis belah lelaki ja  😢 nak pegi dua-dua majlis, tapi... 


Semoga bahagia hingga hujung nyawa dan sentiasa dilimpahi rahmatNya, ameeen 😍😄

#nanapajiltilljannah




1 comment:

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb