Wednesday, November 25, 2015

Happy Belated Birthday

Assalamua'laikum

Amaran: cerita ni sangat-sangat dah basi k...

5 O.G.O.S 2015

Thank U so much everyone. Thank U for all the wishes and the du'a. 

So, cerita bermula begini...
Pada zaman dahulu kala,
bermulalah sebuah cerita...

Malam tu, lepas makan (dinner la kononnya), tetiba DikMal ajak g makan kat kepci. Takdak angin takdak ribut. Yang aku terkejutnya sebab kami baru lepas makan. Perut aku pun still kenyang lagi. Dah housemate yang lain x mau teman dia, aku g la ikut. Ajak sekali Ecah dengan Kyra. Rupanya...

Esok nya...
Tengah hari...
Baru habis kelas...
Baru sampai rumah...
Skodeng dari tingkap nampak ayam terbongkang atas lantai *kitorang makan kat lantai
Aku dah lah nak terkucil, depa lagi lambat-lambat buka pintu
Time tu nak memanas juga la
Rupanya...
Lepas buka pintu, depa surprised me with sejibik kek and nyanyian 'happy birthday'. Owhhh, sangat terharu k

Opsss, sebelum ke acara seterusnya lebih baik aku p menunaikan hajat nak terkucil. Ehekkk :p

Sila layan gambar k :D



Ohhh, rupanya DikMal ajak g kepci tu dia nak belanja aku sempena birthday. Kalau aku tau, aku x makan banyak sebelum tu. Biar pajak semua makanan dalam kepci. Muahahahahahahahaha

Bab kek pulak, depa g tempah masa kami d kepci tu la. Amboiii, patutla x mau makan kepci.

Mira plak, malam time makan kepci tu baru sampai dari Sabah. Esoknya, dia x mai kelas. Rupanya, p masak nasi ayam. Hadoyaiii

Thanks so much girlsss! Anyway, alhamdulillah I am officially 23. Gerun plak makin hari usia semakin meningkat...




4 comments:

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb