Thursday, September 5, 2013

Mandi Kek!

Assalamua'laikum

05 Ogos adalah burfday aku, 17 Ogos pulak burfday Kak Pia. Plan Ecah, Kak Ana dan Dik Mal nak surprisekan aku dan Kak Pia. Time nak makan malam tu, rasa pelik sikit sebab dorang xnak makan. Macam macam alasan dorang bagi. Itu sangat pelik! Time tu rasa hati macam nak meletop dah tetiba dorang xnak makan lepas maghrib. Dah lah perut aku time tu lapar sesangat. Dah nak masuk kelompok kebulur dah. 

Bila dorang dah nampak aku dan Kak Pia makan macam orang kebulur, hahhh... Kak Ana bawa Dik Mal ke luar rumah sebab konon kononnya nak pilih/angkat kain jemuran yang dah kering. Hasilnya...

Tadaaa!!!

Cake, Pizza dan Ayam Goreng ala ala keluaran "KFC" sebagai surprises. Yihaaa!

Antara gambar yang 'tercantik' XD

Dan... memang xkan lepas dari dicalit kek. Warghhh, dah lah aku baru lepas mandi sebelum maghrib tu!!! Grrr... Nasib baik xde telur. wekkk, x sanggup nak melekitkan badan dengan telurrr

Tetiba teringat pulak kat Syakirah, member sebelah rumah yang burfday 31 Ogos. X sabar nak tunggu jam 12 tengah malam, kitorang pun jemput dia ke rumah (jemputan yang penuh muslihat). Aku, Kak Pia dan Dik Mal dah ready di belakang pintu. Mula mula tu, risau juga kalo dia datang pakai telekung. haha. nasib baik Ecah awal awal dah cabut telekung dia sebelum masuk rumah. Kak Ana pulak dah ready dengan sapuan bedak di tapak tangan. huh, kejam... lagi kejam. Nasib engko la Syakirah, dapat mandi kek + bedak.
Tadaaa! Ni lah hasilnya. ( baju menjadi wakil ). hehe

Thank you so much for the surprises! I'm touched by ur kindness and loving and care! 





Last but not least, Happy Birthday Kak Pia & Syakirah!!!







^_^





10 comments:

  1. singgah sini :D
    hehe aten pun lahir 5hb ogos gak :D
    hello twins :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, x sangka sama pulak burfday kita :)

      Delete
  2. sedapnyeaa :) mesti best ade orang buat suprise untuk kita ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnya..eh semalam birthday kawan sy..tp x sempat mandikan dia dgn kek sebab tertidur..hahaha..;p

    ReplyDelete
  4. seronoknye..tengok makanan pulak yumyum..sure makan xingat sebab lpar kan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, op coz. bila dah lapar, nmpk makanan je :)

      Delete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb