Thursday, June 20, 2013

4 Hearts of The Mountain

Assalamua'laikum...


Aku baru ja habis tengok citer 4 Hearts of The Mountain ni... memang dah lama citer ni kluar, so agak ketinggalan sikit... T___T kawan aku duk habaq yang citer ni best sesangat lagi menyengat. so, aku pun terpengaruh la nak layan citer ni.   o.O tapi, siyes i cakap... memang best! fakta, bukan auta k! hee... citer tentang "quadruplets", not twins or triplets. Pendek kata; 4 babies were born from different eggs, 3 boys and a girl

Kimberley Anne Woltemas as Thipthara ( Nam  )
- aku suka tengok mata Nam, cantik. tapi, bagi aku larrr kan... lakonan dia x berapa mantap tapi, kira ok lah juga

Prin Suparat ( Mark ) as Phatapee ( Din  )
- bagi aku, watak Din ni menggambarkan dia sorang yang ada masanya kadang kadang siyes kadang kadang otak giler giler. almaklumlah, abang sulung! >,<

Pakorn Chatborirak ( Boy ) as Wayupak ( Lom )
- Lom... sorang yang cool, giler giler, macho dan... mencairkan hati aku. haxhax! <3 <3 <3

Nadech Kugimiya ( Barry ) as Akkanee ( Fai )
- haa, yang ni pulak Fai. anak ketiga. panas baran tapi cute. dan, kalo ada masalah cinta memang direct ngadu terusss kat Din dan Lom


Siyes i habaq, memang best dan lucu. ^,^ Macam macam kisah dan kerenah dorang empat beradik. Pening kepala mak bapak dorang nak layan lebih lebih lagi perangai Din, Lom dan Fai. Thipthara a.k.a Nam pulak nampak matang sikit otak dia biarpun Nam tu adik bongsu. 
so, korang yang lom tengok gi citer ni... gi la tengok yaaa ^_^







^_^




8 comments:

  1. Hehehe... pic lelaki y first tu hensem gax ...ngee.. x tgk lagi cite nih xD leh cubaa tgk..

    ReplyDelete
  2. @Aisya Lieza : ermmmm, encom? boleh lah. hee

    ReplyDelete
  3. sebelum Korean drama datang pon, dedulu TV selalu tayang citer dari Thai kan. memang best-best kot...

    paling melekat kat ingatan ni citer the Princess. lakonan Tik Jesadaporn Pholdee. ncem giler... melting... ^^

    salam perkenalan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, lom prnh tngk gi citer Princess. or maybe prnh tngk tp dah lupa. dulu citer Thai slalu main d TV3. Prnh tngk drama "Kwata Pi" x silap tajuk tu. lakonan Tik juga. best :D

      Delete
  4. ini movie ke drama ?
    macam best jea akak .
    pelakon pun aisehhhh handsome :*
    bhahaha

    ReplyDelete

 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb