Sabahan Blogger

Tuesday, September 18, 2012

Sudikah Dirimu Menjadi Imam Buat Diriku ???

" Bukan ku tak sudi , tetapi MALUku masih kuat jadi bunga diri "
" Mungkin aku masih kurang keberanian diri "
^_^

Friday, September 14, 2012

Alahai ...

Alahai , camna nak balik kalo harga tiket camni ??? 


Kalaulah ada jalan darat dari Semenanjung ke Sabah ...

Nek troli pun bolehlah~


^_^

Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday





p/s : insyaAllah pasni akan tambah rajin untuk memasak :p






^_^





Sunday, September 2, 2012

Selamat Jalan :(


Tak sampai setengah abad kitorang kenal , dia dah chow tinggalkan aku . Sedih taw rasa di hati , macam maw tercabut keluar jak jantung aku ni . Patutlah tym hari khamis tu jantung aku asyik dup dap dup dap macam kena kejar hantu sebab selalunya aku yang kejar hantu *cehhh , ayat bajet temberang ckettt . 

Aku ingat lagi bila kitorang first tym jumpa , dekat airport . Tym tu dalam perjalanan nak pi Kedah . Disebabkan mulut dia yang asyik pot pet pot pet tu *terlebih ramah , nampak macam kitorang sebaya jak padahal dia muda setahun dari aku . Sorang yang mudah mesra & kelakar . Best giler kawan dengan dia , wa tarak tipuuu k . Dosa maaa ...
Atiqah

Alhamdulillah , terbuka rezeki si kawan untuk sambung study dekat Jordan . Bek2 jak kau pwen di tempat orang , kalo rindu ama kitorang on9 jak fb . Kalo sms , mahal pulak . Hidup kena berjimat , peace :p

Ya Allah ...
Panjangkanlah umo sahabatku . Kurniakanlah kesihatan yang baik padanya ...Terangi hatinya dengan nur pancaran iman . Tetapkanlah hatinya , perluaskanlah rezekinya , dekatkanlah hatinya kepada kebaikan , jauhkanlah hatinya daripada kejahatan , tunaikanlah hajatnya baik hajat dalam agama , dunia & akhirat ...






^_^





 
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Nour Adieb