Monday, May 7, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena


Hoola hoola and hye hye ebelibadi . Hari ni aku mau join GA , dah lama tak join . Kali ni aku serbu GA Kak Iena Eliena . Pes tym taw Kak Iena wat GA ni . Jom ramai-ramai gempakkan GA dia . Hadiah pown best-best suma . Gempak taw hadiahnya . Tu yang aku berabis maw join ni :P Korang pown mau join ? Boleh klik sini

Aku taw pasal GA ni pown dari Kak Iena sendiri . 

Ucapan khas buat Kak Iena : Thanks Kak Iena sudi jemput saya join GA tu . Mudah-mudahan saya adalah salah sorang dari peserta yang bertuah . Amiiin ya Rabbal al-Amin . 
Mangsa tag yang insyaAllah bertuah :
Dieyla
Nur Najwa
Eera Shera
Fienazzuki
Amalina Ahmad
Farra Izzaty
Izzah Ilhami
Izzah
Ibu Aqil
Are_lin@yu
Pka Rahim
Cik Angah Humaira
Lin~
Nanakimie
Aynora Nur
Cik Eiyqa
Princess Rayha
Yasmin Aris
Nabila Medan
Rafflesia
Eifa
Blossom Heart
Nana Afls
Myza Mubean
Nurul Akmal
Atiynn Atyra
Arra Ahmad
AyueJean
Icumm
Mieraahajis
Anisa
Mama Maman aka Yana
Yumida






^_^





15 comments:

  1. hai hai hai...
    Awak di tag!

    http://fienazzuki.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  2. uinah .. bukan alang2 ni di tag nya .. hehe

    ReplyDelete
  3. wah sy di tag..thx ye..kalo rajin sy join la ;)

    ReplyDelete
  4. gdluck sis..tq sudi tag :) insyaAllah akan dijoin nnti

    ReplyDelete
  5. Thx sebab tag saya, ada masa saya join, ok.

    ReplyDelete
  6. thanks tag icumm ^^ terharu~~

    ReplyDelete
  7. thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
    nama da update
    sila semak nama yer
    takut cik iena terlepas pandang..
    cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
    tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
    so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
    (^_~)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
    Good luck & all the best :)

    ReplyDelete
  8. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  9. bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  10. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

Assalamua'laikum w.b.t...
Jgn lupa tinggalkan jejak korang